čtvrtek 22. listopadu 2012

Zakrytí radiátoru

Nedávno jsem zahlédla v pořadu Rady ptáka loskutáka zajímavý nápad na zakrytí radiátorů bílým sklem na 4 nerezových držácích.




Ten nápad mě hned zaujal, protože teď aktuálně řeším interiér, kde je topení docela nešťastně umístěno přímo pod tv.
Radiátory mně v interiéru nijak neruší, ale v tomto případě je topení přímo na ráně :)
Pokud zákazníci zakrytí sklem použijí, mohou bílou plochu využít i k doladění interiéru samolepící dekorací.

topení v celé své kráse pod tv

zakrytí bílou skleněnou deskou

samolepící dekorace Retro květiny
http://www.dekorace-steny.cz/samolepky-na-zed--retro-kvetiny,295.html

samolepící dekorace Květinový ornament
http://dekoracni-samolepky.cz/samolepky-na-zed-kvetinovy-ornament-42-p-1194.html

samolepící dekorace Květiny od Fugu
http://fugu.cz/samolepky-na-zed/kvetiny

7 komentářů:

  1. Zakrytí sklem je fajn nápad a vypadá to dobře. Ovšem umístění toho radiátoru je "maso" a ta televize nad tím! Pokud je radiátor funkční, nebude to přímé teplo vadit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radiátor je funkční a ta televize je nad ním už asi rok. Bohužel v tomhle interiéru nejde televize umístit jinak. Je to opravdu "maso". Někdy se divím, co jsou schopní ti projektanti nakreslit ;)

      Vymazat
  2. Sklo je opravdu hezký maskovací trik, ale také se přidávám se zvednutým obočím, který projektant mohl dát radiátor zrovna sem, asi se nějak zapomnělo na radiátory v zemi k těm proskleným plochám, kde by bylo i efektivnější. Ty tvoje vizualizace jsou tak dokonalé, že si člověk připadá, jako by v těch interiérech opravdu byl. Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Caryfucko :) jinak je to tak - některé stavby jsou šílené, říkám si, co u toho vymýšlení ti projektanti dělali. Spíš to je ale tak, že na malou plochu musí dostat, co nejvíc bytů (domů). A takový radiátor v zemi je určitě náročnější řešení než klasický radiátor na stěně pod tv. Tenhle interiér je totiž v řadovém domku od nějakého většího developera, kde do toho lidé nemohli moc zasahovat a když tak za velké příplatky.

      Vymazat
  3. Dobrý den, pěkná práce! Zrovna řeším doma stejný problém a chtěl jsem to vyřešit nějak takto. Ale netuším kde sehnat ty držáky co to sklo drží. Nemáte nějaký tip? Hobby markety nemají nic ani podobného a hledání na netu mělo podobný výsledek :c(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, zatím jsem na to narazila pouze u firem, které dělají zábradlí nebo oslovit přímo firmu/řemeslníka co děla s nerez, aby vám to vyrobil na míru. Snad se zadaří :)

      Vymazat