úterý 8. března 2011

Čárkový kód

Poslední dobou se nějak nemůžu dokopat napsat vám něco na blog ... procházím ty vaše, inspiruju se ... ale to je všechno. Tak se to teď pokusím napravit.

Projekt z posledních dní - kuchyň s obývacím pokojem v právě se dostavujícím rodinném domku. Všechno moderní, čisté, nerezové, skleněné, bílé, černé, šedivé ... tak jsem tam hodila aspoň trochu šedo-béžové jako doplňkovou barvu a dřevěnou podlahu, která by to měla zútulnit. A proč čárkový kód? Domlouvali jsme do koupelny kombinaci bílého a černého skla, který z proužků vytvoří kód, tak jsem ho použila i v obýváku, ale trochu převráceně :)
Obrázky jsem vybrala z prvních návrhů, zatím je to holé, bez doplňků - tak uvidíme, co z toho za pár měsíců vyleze :)












6 komentářů:

  1. Krásné. V jakém programu jsou dělané ty vizualizace? Vypadá to pěkně realisticky...

    OdpovědětVymazat
  2. Jano - je to v programu KitchenDraw (demo verze má 30 hodin zdarma, poté se přikupují jednotlivé hodiny)

    OdpovědětVymazat
  3. výborné, tam myšlenka s barcodem se mi fakt líbí

    OdpovědětVymazat
  4. Radko znám to, někdy prostě blogovat "nejde":-). Interiér se mi moc líbí, barvy přesně pro mě a souhlasím, že dřevo na podlaze prostor zůtulní a zateplí a když vidím ty fantastická obří okna, barevnosti se opravdu bát netřeba! Mě zase zajímá to sklo, budou opravdu dva druhy nebo je to fólie?:-) Těším se na fotky realizace, jestli budou! Ať se zadaří...

    OdpovědětVymazat
  5. Sharko - příčka, kde je televize, by měla být celá skleněná - pruhy by byly vypískované. Uchycení televize se ještě přesně řeší, ale pan majitel pracuje ve firmě, která pracuje se sklem, takže technicky si to prý doladí. Nad stolem to ještě řešíme, buď se pruhy namalují nebo nalepí bílé sklo.
    Doufám, že fotky z realizace budou :) ale ne vždy se to zadaří nafotit a pak už se mi zákazníky nechce otravovat.

    OdpovědětVymazat
  6. omlouvám se, že to neni k tématu, ale chtěla sem ti moc poděkovat za doporučení ondrashe, už sem si u něj domluvila termín na kérku a nemůžu se dočkat!
    zdraví ašu.

    OdpovědětVymazat